Nieuw jasje voor familiesite

familiesiteTH nieuwOmdat de familiesite aan een nieuw jasje toe was is het er nu van gekomen om daar wat meer tijd aan te besteden. Het begin is er dus en de tijd zal leren of dit een verbetering is en de voorgenomen vorderingen snel afkomen.

De  belangrijkste aanpassing was die van het geschikt maken van de familiesite om die met onze smartphones en tablets te kunnen bekijken. Vooral voor de wat vaker binnen de family voorkomende iPhone en iPad ;-)

Deze aanpassing is reeds gedaan. Ga nu voorzichtig aan de slag om de website wat beter te laten integreren met de sociale netwerken die binnen de familie gebruikt worden zoals Facebook, Twitter en mogelijk later ook andere.

Omdat de site gemigreerd moest worden naar een nieuwe versie van Joomla (het CMS wat gebruikt is) heb ik wat dingen willen of moeten laten vallen. Er is dus geen forum meer omdat daar de integratie met Facebook voor in de plaats kan komen. Ook is de kalender er niet meer, maar zal daar nog wel een alternatief voor aanbieden. Er zitten dus nog dingen niet helemaal goed maar zo steeds meer foutjes en niet meer bestaande links wegpoetsen.

Dit dus voor nu, wordt vervolgd.

Klik op je iPhone op het rood cirkelde icoontje voor het menu met de verschillende categorien met artikelen.

menu iphone

Inlogformulier