Nieuwe foto's Fernando

Er zijn HIER weer enkele recente foto's van Fernando te bewonderen. Je kunt ze ook onder menuoptie MEDIA vinden. 
 

Fernando

Dinsdag 21 oktober 2008 is om 21:09 uur Fernando Timmer geboren. Priscilla en Fernando maken het goed en Daniel puft nog na. Daniel en Priscilla, van harte gefeliciteerd! Kiyomi en Iyala veel plezier met jullie kleine broertje. En natuurlijk ook de felicitaties voor opa en oma.
 

B voor Brandon&Terence

Woensdag 26 maart hebben Brandon en Terence het Diploma B gehaald. Van harte gefeliciteerd! Ook mama Ariane (maandag bevallen!) was er bij om ze te zien afzwemmen.
 

Nieuwe foto's Quenton

Hier is nog een update van Quenton's groei van verschillende weken. Zoals jullie gezien hebben is het al een flink en vrolijk mannetje geworden Ruim 6,5 kg. Ondertussen alweer 11 weken.
 

Quenton

Op 24 maart (tweede paasdag) is Quenton Haak geboren. Mama Ariane heeft weer een prachtig wereldwondertje op de wereld gebracht.
 

Nieuwe foto's van Indy

Er zijn weer wat recente foto's van Indy aan het fotoalbum toegevoegd.

Je kunt de foto's HIER vinden.
 

Keisha en Ivana

Geplukt van de mobiele telefoon van Jeremy... een recente foto van Keisha en Ivana die we jullie niet willen onthouden. Schattig he?!
 

Verjaardag Ivana Aleida Joyce

Geachte familie,

Even graag aandacht voor 't volgende: volgende maand 8 juni is Ivana alweer 1 jaar, en wij willen dat natuurlijk vieren.
 

Diploma A voor Keisha !!

Ook Keisha heeft het zwemdiploma A gehaald.
Goed gedaan Keisha, gefeliciteerd !!
 

Nieuwe foto's Quenton (update)

Er staan weer enkele andere foto's van Quenton van de eerste weken op de site. Enne...  Hij is maandag 19 mei alweer 8 weken oud, nieuwe foto's volgen nog. Hij maakt al geluidjes en maakt kontakt met lachen en speelt graag met de babygym.
 

Diploma B voor Keisha !!

Keisha heeft het zwemdiploma B gehaald.
Goed gedaan Keisha, gefeliciteerd !!