Speld in een hooiberg

Hans Ros (vriend van J&J) heeft ter promotie van zijn bedrijf een fimpje laten maken waar ie zelf de hoofdrol in speelt.
 

Doopkleed

Bij een doop hoort ook 'n doopkleed. En dus ook na de doop van Ivana kwam het doopkleed weer tevoorschijn om te worden voorzien van nieuw borduursel.
 

Daniel timmert aan de weg

Het is weer zover... We hebben een nieuw project! Deze keer is het het aanleggen van een nieuwe tuin. Met hulp van vele vrienden is er inmiddels zo'n 18 m3 uitgegraven, maar wat is de bedoeling daarvan?  
 

Nieuwe recepten toegevoegd

Ik heb vandaag weer twee receptjes op de site gezet! Het zijn de volgende:
- Portobello gevuld met tartaar
- Toast "Mozzarella"
 

Klussen

Ook onze familie is rijk aan klussers en/of hobby-bob's. Laat ons via deze site meegenieten van de vorderingen die je maakt met je klussen of met je hobby. Dus ben je bijv. in, aan of rondom je huis aan 't (ver)bouwen laat dit ons even weten. Altijd leuk en interresant om hier iets van mee te krijgen.
 

Vernieuwing paardrijbak

Er is zaterdag 21 april, bij Jan & Flo, flink geklust met het vernieuwen van de paardrijbak! Al met al een hele klus. Maar met genoeg vrouw- en mankracht en ook de inzet van een tractor en een graafmachine zijn ze behoorlijk opgeschoten.