Mijn verjaardag

Lieve familie,
Vrijdag 16 december vier ik mijn verjaardag en wil ik dit samen met jullie vieren vanaf 15:00 uur. Laat je even weten of je komt en vanaf hoe laat? We weten dan ook wie er wel of niet komt eten. Graag tot vrijdag. 
 

Wordfeud

Ook binnen de familie en met de vrienden van de familie is het spelen van Wordfeud zeer populair. Zo af toe blijft er voor sommigen nog wat tijd over voor het huishouden, klussen en zo. Speel je geen Wordfeud?! Probeer het eens, family-spelmaatjes genoeg.
 

Ajoh Den Haag

Een ode aan de Nederlans Indische repatrianten en de Nederlands Indische (Indo Rock) muzikanten in het bijzonder. Leuk filmpje ;-)
 

Herdenking Dodenspoorwegen

Op 27 augustus 2011 is er op het landgoed van Bronbeek de 44e Herdenking Dodenspoorwegen WO-II. Wij (Nico & José) gaan met Alex en Jane. Wie is er nog meer van plan te gaan? De inschrijving is verlengd dus inschrijven kan nog even.
 

Jenske bij Supernick

Jenske is zaterdag 13 november met haar klas voor opnames van het programma Supernick (van Nickelodeon) in Amsterdam geweest. De uitzending is zaterdag 27 november te zien om 09:00 uur. Dus een beetje op tijd uit bed om te kijken natuurlijk!
 

Berichtje van Anthony

Hello Roel and Joyce,
 
De tekst van dit artikel is alleen maar zichtbaar als je inlogd bent.
 

Indonesisch leren?!

Wil je je woordenschat van Bahasa Indonesia (verder) vergroten dan is de volgende link mogelijk interessant voor je. De hosts spreken weliswaar Engels en Indonesisch maar de te leren woorden en zinnen staan er ook in het Nederlands bij.
 

Optreden Jeremy

Dit fimpje had ik wel al af maar nog niet online kunnen zetten. Nu dus wel. Leuk om weer terug te zien ;-)
 

Fotoshoot Quenton

Lieve familie, ik ben een v.d. winnaars van een fotoshoot van het kledingmerk Esprit en daarvoor mocht ik gratis shoppen bij Telstar. Dus ik verdien als 2jarige ook al mijn eigen kleding , scheelt ook leuk in de portemonnee,
 

Quenton Live CP 2011

Quenton live tijdens een dagje Center Parcs te Zeewolde. Na een gezellige middag met z'n allen in het zwemparadijs en later uitgebreid tafelen zijn we nog even wat gaan drinken en werd Quenton door het podium aangetrokken.
 

Dam tot dam 2010

De gezusters Stephanie & Melanie en Eric hebben de dam tot dam loop 2010 gelopen!  16,1 kilometers rennen... Knappe prestatie, gefeliciteerd!!