Sixties Reunion Harderwijk

A.s. zaterdag 31 mei is er in Harderwijk een reunie waar van de familie zowel J, F, J en J tot de genodigden horen (J en G zijn net iets te jong).  
 

Avondwandelvierdaagse 2008

Binnenkort kun je, ook in Harderwijk en Bergen op Zoom, weer aan de avondwandelvierdaagse meedoen. We zijn natuurlijk benieuwd naar wie er dit jaar weer gaan meelopen. Voor de hoeveelste keer ga jij?  
 

Sinterklaas ABC

Het Sinterklaas ABC.. Allerlei wetenswaardigheden over het Sinterklaasfeest. Een feest dat wereldberoemd is in Nederland (en Belgie).
 

Evenementenkalender 2008

De evenementen van 2008 bij 'ons' in de buurt. Vooralsnog zijn het alleen de evenementen van Harderwijk en Alkmaar e.o. Wie volgt met het overzicht van bij jou in de buurt?!   
 

Foto's Avondvierdaagse

Hier zijn nog enkele foto's van de avondvierdaagse. Heb jij ook nog een foto van je (klein)kind(eren) en je wilt deze ook op de site, stuur mij deze dan nog even via email toe. Altijd leuk een foto er bij, toch ?! 
 

Gelukkig en gezond 2009 !

Lieve familie,

Allemaal een gelukkig en gezond 2009 toegewenst.
 

Avondvierdaagse 2007

Vanaf 4 juni is er, ook in Harderwijk en Bergen op Zoom, weer een wandelvierdaagse. Wie zijn er van plan mee te gaan wandelen??
 

Gelukkig Nieuwjaar

Lieve familie,

Wij willen alvast alle familieleden een heel Gelukkig, Liefdevol en Gezond 2008 toewensen.
 

Virus ??!!

Mogelijk dat jullie het navolgende herkennen: Ik krijg de laatste dagen met enige regelmaat mailtjes waarbij het lijkt dat deze afkomstig zijn van familie of vrienden/bekenden.
 

Weekend Dusseldorf

Afgelopen weekend hebben we weer de kerstmarkt bezocht te Dusseldorf. Deze keer waren we met totaal 14 personen. 
 

Pasar Malam Den Haag 2007

Afgelopen vrijdag 18 mei hebben we ´s-avonds de Pasar Malam te Den Haag bezocht. Totaal met twaalf volwassenen en drie kids zijn we kort na binnenkomst met z′n allen gaan eten bij Ventje.