Herinner je je Harderwijk?

'Herinner je je Harderwijk?' is een facebook pagina waar regelmatig foto's geplaatst worden van Harderwijk (Gelderland) van eerder/vroeger. Mogelijk leuk om herinneringen op te halen of te delen.
 

Kumpulan

Op 15 juni 2013 organiseren de 'Indische Harderwijkers' de eerste van twee voor dit jaar geplande Kumpulan's. Wij (Jose en ik) zijn van plan te gaan, wie nog meer?
 

Indonesisch leren?!

Wil je je woordenschat van Bahasa Indonesia (verder) vergroten dan is de volgende link mogelijk interessant voor je. De hosts spreken weliswaar Engels en Indonesisch maar de te leren woorden en zinnen staan er ook in het Nederlands bij.
 

45e herdenking Dodenspoorwegen

Op zaterdag 18 augustus 2012 is er op het landgoed van Bronbeek de 45e Herdenking Dodenspoorwegen WO-II. Wij (Nico & José) zijn van plan om weer te gaan. Wie is er ook van plan te gaan? Het inschrijven (voor lunchbuffet) kan tot 16 juli.
 

Dam tot dam 2010

De gezusters Stephanie & Melanie en Eric hebben de dam tot dam loop 2010 gelopen!  16,1 kilometers rennen... Knappe prestatie, gefeliciteerd!!
 

Indische Harderwijkers

Dit is vast ook iets voor de Indische Harderwijkse Haak-jes ??! Een nieuwe site en op vrijdag 6 juli de presentatie van het boek "Hoe de Indische Nederlanders naar Harderwijk kwamen". 
 

NSJ 2010

Hallo famlie,
Het North Sea Jazz is weer in aantocht, in het weekend van 9/10/11 juli 2010 wordt het Jazz-evenement weer gehouden in Ahoy Rotterdam.
 

Mijn verjaardag

Lieve familie,
Vrijdag 16 december vier ik mijn verjaardag en wil ik dit samen met jullie vieren vanaf 15:00 uur. Laat je even weten of je komt en vanaf hoe laat? We weten dan ook wie er wel of niet komt eten. Graag tot vrijdag. 
 

60 jaar herdenking...

Al jarenlang wordt er binnen de Indische gemeenschap gesproken over het feit dat nagenoeg niemand aandacht schenkt aan de grote uittocht van Indische en Molukse mensen vanuit Indonesië naar Nederland. Deze dramatische en traumatische gebeurtenis heeft nog steeds een grote invloed op onze samenleving.
 

Herdenking Dodenspoorwegen

Op 27 augustus 2011 is er op het landgoed van Bronbeek de 44e Herdenking Dodenspoorwegen WO-II. Wij (Nico & José) gaan met Alex en Jane. Wie is er nog meer van plan te gaan? De inschrijving is verlengd dus inschrijven kan nog even.
 

Pasar Malam Indonesia 2010

De Indonesische ambassade in Den Haag gaat voor de eerste keer de grote promotie van de Pasar Malam Indonesia organiseren, die gehouden gaat worden van 1 tot 5 april 2010 op het Malieveld in Den Haag.