Broers en zussenweekend

tussenhaakjesAfgelopen weekend was het weer zover. Het destijds door Flo geintroduceerde broers en zussenweekend.

Deze keer begon het met een bezoek aan het Corpus museum te Oegstgeest. Heel leuk en interessant geweest. We zijn, via een reis door de mens, weer helemaal bij met onze kennis over het menselijk lichaam. Een aanrader!

Daarna zijn we op weg gegaan naar het van de Valk hotel 'De gouden leeuw' te Voorschoten. Op de kamer eerst even voor-geborreld met wat snacks er bij. Dat smaakte naar meer!

Dus inderdaad dat gebeurde dan ook in de bar van het hotel. Daar had de manager voor deze vrolijke 'bende' toch nog kunnen regelen dat we aan het Live Cooking evenement konden deelnemen. Zat eigenlijk vol.

Op een gezellige en tevens ook rustige plek van het restaurant hebben we, onder het genot van drankjes en gerechten in overvloed, elkaar weer helemaal kunnen bijkletsen.

Uiteraard moest er nog even 'afscheid' genomen worden van de bar dus daar ging het 'feestje' gewoon nog even door.

Het slapen ging daarna als vanzelf.

Bijna iedereen was op tijd bij het zeer uitgebreide ontbijt ;-)

Op het gemakkie zijn we daarna naar Scheveningen gereden. Lekker uitwaaiend wandelen over de boulevard. Daar krijg je toch weer 'n beetje trek van, en als er dan een Indische toko in de buurt is dan ja...

Met het heerlijke zonnetje in het gezicht schijnend hebben we tegenover het Kurhaus een terrasje gepikt.

Met onze vast gids George zijn we daarna naar de binnenstad van Den Haag gereden. Nog even de Bijenkorf bezocht in mannen en vrouwen groepjes. Er was zelfs nog tijd voor een enkele 'gezichtsbehandeling' maar was € 200 voor wat zalfjes toch net even iets teveel van het goede. Volhouden!

Er was een tafel bij Fat Kee aan de Gedempte Gracht 23 gereserveerd. De voorkeuren voor de gerechten werden door Joyce genoteerd en stond in een mum van tijd de draaiende glasplaat helemaal, zelfs opgestapeld, vol met veel verschillende maar allemaal heerlijke chinese gerechten. Uiteraard waren de ogen weer groter dan de maag. Mogelijk meer dan dat we op konden bleef over voor een goed doel ;-) Voor deze 'vaste gasten' waren er zelfs drankjes van het huis.

Met een heel voldaan gevoel werden de plannen voor het broers en zussenweekend van volgend jaar verder besproken. 

Want ook dit weekend is zeker weer voor herhaling vatbaar!

Met nog even schrikken van de parkeerkosten (kun je bij Fat Kee ook prima voor eten) hebben we elkaar weer bedankt voor de gezelligheid en een goede terugreis gewenst.

En zo konden we even later thuis op de bank hangend nog lekker nagenieten van een superweekend.

Iedereen bedankt voor de gezelligheid. Volgend jaar weer!

Inlogformulier