Pasar Malam Indonesia 2010

Image De Indonesische ambassade in Den Haag gaat voor de eerste keer de grote promotie van de Pasar Malam Indonesia organiseren, die gehouden gaat worden van 1 tot 5 april 2010 op het Malieveld in Den Haag.

Wat betreft het programma dat gesteund wordt door de Gemeente Den Haag en verschillende andere betreffende organen, zal in de vorm zijn van het pogen om Handel, Toerisme en Investering (Trade, Tourism and Investment-TTI) te promoten als ook kunst en cultuur in Holland die geheel en al op Indonesië is gericht.

Pasar Malam Indonesia zal het tentoonstellen organiseren van producten van exportkwaliteit van verschillende kleine en middelgrote ondernemingen uit Indonesië, zal toeristische informatie verschaffen over verschillende bestemmingen en zal gelegenheden bieden om aantrekkelijke investeringen te doen in verschillende gebieden in Indonesië.

pasarmalam_2010.jpgOp de Pasar Malam Indonesia hebben de bezoekers ook de gelegenheid om te genieten van specialiteiten op het gebied van voedsel uit verschillende streken van Indonesië in het stijlvolle restaurantgedeelte “food court”. Behalve het optreden van verschillende Indonesische artiesten van Hollandse afkomst zullen er ook enkele bekende Indonesische artiesten optreden en kunst en cultuur uit verschillende streken tentoongesteld worden.

Pasar Malam Indonesia wordt volledig gesteund door betreffende instanties in Indonesië, zoals Kementerian Perdagangan (Het Ministerie van Handel), Kementerian Parawisata ( Het Ministerie van Toerisme), Badan Koordinasi Penanaman Modal ( Instantie voor Coördinatie van Investeringen), Kementerian Pendidikan (Het Ministerie van Onderwijs) en verschillende Pemerintah Daerah (streekinstanties).

Om deze gelegenheid voor promotie zoveel mogelijk te benutten zullen er ook neven events georganiseerd worden, zoals business meeting, table top meeting roadshow, kunst en cultuur, enzovoorts.

Verdere informatie over de Pasar Malam Indonesia kan verkregen worden op de website www.indonesia.nl/pasarmalam.

Entree: € 5 (groepen van 4-10 pers.: € 4 (wel eerst reserveren via website!!))

Openingstijden:

Donderdag, 1 April:   10.00 - 21.00 uur
Vrijdag, 2 April:  10.00 - 22.00 uur 
Zaterdag, 3 April:  10.00 - 22.00 uur 
Zondag, 4 April:   10.00 - 22.00 uur
Maandag, 5 April: 10.00 - 21.00 uur

 

Inlogformulier